Loading

WEB DESIGN

Let Us Design Your website

Our Process

Een converterende website start met een responsive website design!

Hoe werken wij ?

01

Strategie bepalen

Gezamenlijk bespreken we jouw plannen en geven hierbij advies vanuit onze jarenlange ervaring met maatwerk WordPress websites, modules en koppelingen met externe systemen. Als je je processen wil verbeteren, is het belangrijk om dit van te voren goed uit te denken. Samen met jou, je interne experts en ons team bespreken we je wensen tijdens de kick-off. Ook denken we vooruit, waar wil je dat jouw bedrijf over 5 jaar staat?

02

uitwerken van het ontwerp

Van functioneel ontwerp gaan we door naar het grafische ontwerp. Hierin laten wij jou zien hoe jouw website eruit komt te zien. Op alle apparaten! Dat is immers de bedoeling van een responsive website laten maken, niet? Met het grafisch apparaat weet je precies hoe jouw website eruit gaat zien. Denk aan gebruik van kleuren, lettertypes en buttons.

03

website ontwikkeling

Wanneer alle designs zijn afgerond en goedgekeurd vindt er bij ons een interne overdracht plaats tussen onze designer en onze developers. Daarna starten wij met de ontwikkeling van de website. Tijdens het proces wordt je op de hoogte gehouden via de mail en worden er tussendoor resultaten met je gedeeld. Zo blijf je op de hoogte!

04

Digital marketing

Onze online marketeers zijn betrokken in het gehele proces van de ontwikkeling van jouw website. Er worden uiteenlopende technieken toegepast om Google sturing te geven zodat jouw online vindbaarheid verbeterd wordt. Een belangrijk onderdeel is bijvoorbeeld het implementeren van redirects. Onze online marketeers geven ook advies bij het optimaliseren van teksten en afbeeldingen. Online marketing stopt uiteraard niet zodra jouw website live staat. Dan is het juist het moment om online verder te groeien. Meer weten over wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

05

livegang

Je website is klaar! Hier geven wij je alle login codes en kan je vanaf nu zelf je eigen website beheren!

06

Onderhoud, online marketing & support

Na livegang bieden wij uiteraard support op de website die we hebben opgeleverd. Wil je jouw website graag door ontwikkelen? Wij bieden diverse contracten aan voor het up-to-date houden van je website. Onze online marketeers kunnen je na livegang helpen voor nog meer online zichtbaarheid! Neem contact op voor de mogelijkheden.