Loading
WELCOME TO mediaground

Who We are

Wij geloven dat elk project dat bestaat in de digitale wereld het resultaat is van een idee en dat elk idee een oorzaak heeft.
webdesign bergen op zoom
Over Ons

What We Are

Mediaground is een jong bedrijf uit Bergen op Zoom. Het bedrijf is ontstaan uit een passie voor webdesign en digital marketing Wat begonnen is als: “af en toe een website maken voor vrienden en kennissen”, is gegroeid in een bedrijf gespecialiseerd in het opzetten, onderhouden en optimaliseren van WordPress gebaseerde websites en digitalisering van jouw unieke concept. We ontwikkelen creatieve oplossingen voor zowel kleine als grote bedrijven, bouwen authentieke product identiteiten op en maken dit digitaal zichtbaar voor jouw doelgroep.

Missie

What We Do

Onze missie is een hele mondvol: maximale merkbeleving en online presence door branding en conversiegerichte websites. Wat we bedoelen, is dat we helpen je bedrijf zo goed mogelijk op de kaart zetten door:

Een doelgerichte website.
Een goed doordacht merk en bijbehorende strategie.
Een aansprekend design.

webdesign bergen op zoom
webdesign bergen op zoom
Visie

What We Want

gerust ondernemen met passie. Dat is waar het om draait: we willen jou graag met een gerust hart datgene laten doen waar jij goed in bent. Jij doet met jouw bedrijf precies datgene waar jij goed in bent en waar je energie van krijgt. Dat kunnen wij alleen maar toejuichen en dat doen we dan ook. Hoe we dat doen? Door jou zorgen uit handen te nemen. Wij hebben namelijk ook iets waar we goed in zijn: jouw bedrijf neerzetten met een sterk merk, een goede website, een doordachte strategie.

Waar wij goed in zijn

MEDIAGROUND als jouw creative partner